Regulament program loialitate VIP Diamant

REGULAMENT PROGRAM LOIALITATE VIP DIAMANT 

Te rugăm să citeşti cu atenţie regulamentul de mai jos


1.Organizatorul

Organizatorul programului de loialitate este S.C. Fiamatex Conf S.R.L. cu sediul în Oradea, Str. Olimpiadei nr 76 , judetul Bihor, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J05/1084/2015, Cod de înregistrare fiscală 34754017, adresa de email office@copiicustil.ro 

2. Drept de participare

La acest program de loialitate pot participa persoane fizice, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

Benfeciile programului de loialitate se acordă pentru un singur cont de client. 
 

3. Conditii de participare 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de toate facilităţile programului de loialitate VIP Diamant ?

  1. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti un cupon de reducere de 30% pentru  prima ta comanndă indiferent de valoarea acesteia 
  2. Recomandă magazinul nostru online unui prieten şi primeşti un cupon reducere de 20 % pentru următoarea ta comandă
  3. Căştigă un voucher cadou în valoare de 50 lei pentru cumpărături de 500 lei 

Abonare la newsletter

Cuponul cu reducere de 30% poate fi folosit pentru 1 comandă per utilizator unic, în perioada comunicată de valabilitate. Reducerea este oferită prin introducerea codului cuponului comunicat prin email ulterior abonării la newsletter. 

Reducerea de 30% se aplică la valoarea totală a comenzii, indiferent de valoarea acesteia.

Cuponul de reducere poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, prin introducerea codului cuponului în căsuţa specială pentru cupoane şi acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Reducerea de 30% nu se aplică la produsele care deja au preţ redus şi fac parte din alte promotii, cum ar fi campanii de black friday, targ de Crăciun, reduceri de weekend, soldări, lichidări  de stoc sau oricare alte reduceri de preţ şi promoţii. 

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.


Recomandă magazinul online nostru unui prieten 

Împărtăşeste experienţa cu produsele noastre sau povesteşte despre care sunt produsele tale preferate şi te vom răsplăti cu un cupon de reducere de 20% la următoarea ta comandă.

Reducerea este oferită prin introducerea codului cuponului comunicat prin email ulterior abonării la newsletter. 

Reducera de 20% se aplică la valoarea totală a comenzii, indiferent de valoarea acesteia.

Cuponul de reducere poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, prin introducerea codului cuponului în căsuţa specială pentru cupoane şi acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Reducerea de 20% nu se aplică la produsele care deja au preţ redus şi fac parte din alte promotii, cum ar fi campanii de black friday, targ de Crăciun, reduceri de weekend, soldări, lichidări  de stoc sau oricare alte reduceri de preţ şi promoţii. 

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.


Câştigă vouchere cadou în valoare de 50 lei .

Te răsplătim pe viaţă pentru fiecare achiziţie efectuată în magazinul nostru online!

Achiziţionează produsele noastre şi te răsplătim cu vouchere cadou. Astfel de fiecare data când acumulezi cumpărături de 500 lei primeşti 1 voucher în valoare de 50 lei pe care poţi să îl foloseşti la următoarea ta comandă. 

Reducerea este oferită prin introducerea codului voucherului comunicat prin email în momentul în care este atinsă valoare de 500 lei achiziţii.  

Voucherul  se aplică la valoarea totală a comenzii, indiferent de valoarea acesteia şi  poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, prin introducerea codului voucherului în căsuţa specială pentru vouchere şi acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Reducerea de 50 lei nu se aplică la produsele care deja au preţ redus şi fac parte din alte promotii, cum ar fi campanii de black friday, targ de Crăciun, reduceri de weekend, soldări, lichidări  de stoc sau oricare alte reduceri de preţ şi promoţii. 

Periodic fiecare client va fi informat prin email despre situaţia contului său şi despre valoarea totală a achiziţiilor sale şi despre 

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.

 

4. Condiţii de validitate

Pentru ca o achiziție, pentru care se foloseşte  programul de loialitate VIP Diamant  să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să se aboneze la newsletter.

b) Participanții să se înregistreze  prin crearea unui cont valid, folosind adresa de email cu care s-au abonat la newsletter și să plaseze comenzile în perioada în care programul de loilaitate este activ.

c) Participantii să introducă în casuţa corespunzatoare, la finalizarea comenzii, datele de pe cuponul sau voucherul  pe care l-au primit prin email de la office@copiicustil.ro

În cazul în care participantul nu introduce codului cuponului sau a voucherului  la finalizarea comenzii, reducerile nu se vor aplica.

În cazul in care un participant şi-a sters emailul care conţine codul cuponului pentru reducerea de 30% sau 20% sau codul voucherului , acesta poate solicita codul prin email la office@copiicustil.ro şi în termen de 24 ore va primi codul cuponului , dupa ce vor fi făcute toate verificările pentru a vedea dacă acel participant mai are dreptul la cupon de reducere sau voucher.

5 Anularea sau retragerea dreptului de a utiliza programul de loialitate VIP Diamant

a) Participanţii care se dezabonează de la newsletter nu vor fi mai beneficia de cuponul de reduceri pentru comenzile plasate ulterior dezabonării la newsletter.

b) Un participant care s-a dezabonat de la newsletter şi ulterior se reabonează nu va mai beneficia de cuponul de reducere de 30%. 


 6. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru  mai multe informatii despre protecţia datelor cu caracter personal vă rugăm sa consultati Politica de confidenţialitate.

7. Prevederi generaleI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezentul program de loialitate poate fi întrerupt, modificată, suspendată sau poate fi încetată.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata programului de loialitate. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.copiicustil.ro