Regulament promotie 10% pentru 10

REGULAMENT CUPOANE REDUCERE 10% pentru 10


1.Organizatorul

Organizatorul promoţiei este S.C. Fiamatex Conf S.R.L. cu sediul în Oradea, Str. Olimpiadei nr 76 , judetul Bihor, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J05/1084/2015, Cod de înregistrare fiscală 34754017, adresa de email office@copiicustil.ro 

2. Drept de participare

La această promoție pot participa persoane fizice, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.
 

3. Conditii de participare la promoţie

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducere de 10% pentru 10 comenzi?

  • aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti un cupon de reducere de 10% pentru  un număr de 10 comenzi, indiferent de valoarea acestora

Cuponul cu reducere de 10% poate fi folosit pentru maxim 10 comenzi per utilizator unic, în perioada comunicată de valabilitate. Reducerea este oferită prin introducerea codului cuponului comunicat prin email ulterior abonarii la newsletterr. Emailul se va trimite in termen de 24 ore de la abonare.

Reducerea de 10% se aplica la valoarea totală a comenzii, indiferent de valoarea acesteia.

Cuponul de reducere poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, prin introducerea codului cuponului în casuţa specială pentru cupoane şi acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Reducerea de 10% nu se aplică la produsele care deja au preţ redus şi fac parte din alte promotii, cum ar fi campanii de black friday, targ de Crăciun, reduceri de weekend, soldări, lichidări  de stoc sau oricare alte reduceri de preţ şi promoţii. 

Promoția se va desfășura conform informatiilor primite pe banner, prin newsletter şi, de asemenea, prezentate pe website-ul www.copiicustil.ro şi Facebook.  Promoţia are o perioadă limitată de valabilitate aşa cum va fi comunicată pe  acest site.

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.
 

4. Condiţii de validitate

Pentru ca o achiziție, pentru care se foloseşte cuponul de reducere de 10% pentru 10 comenzi, să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să se aboneze la newsletter.

b) Participanții să se înregistreze  prin crearea unui cont valid, folosind adresa de email cu care s-au abonat la newsletter și să plaseze comenzile în perioada în care promoţia este activă.

c) Participantii să introducă în casuţa corespunzatoare, la finalizarea comenzii, datele de pe cuponul pe care l-au primit prin email de la office@copiicustil.ro

În cazul în care participantul nu introduce codului cuponului la finalizarea comenzii, reducerea de 10% nu se va aplica.

În cazul in care un participant şi-a sters emailul care conţine codul cuponului de reducere de 10% pentru 10 comenzi, acesta poate solicita codul prin email la office@copiicustil.ro şi în termen de 24 ore va primi codul cuponului , dupa ce vor fi făcute toate verificprile pentru a vedea dacă acel participant mai are dreptul la cupon de reducere.

5 Anularea sau retragerea dreptului de a utiliza cuponul de reducere de 10% pentru 10 comenzi

a) Participanţii care se dezabonează de la newsletter nu vor fi mai beneficia de cuponul de reducere de 10% pentru 10 comenzi, pentru comenzile plasate ulterior dezabonării la newsletter.

b) Un participant care s-a dezabonat de la newsletter şi ulterior se reabonează nu va mai beneficia de cuponul de reducere de 10% pentru 10 comenzi.


 6. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru  mai multe informatii despre protecţia datelor cu caracter personal vă rugăm sa consultati Politica de confidenţialitate.

7. Prevederi generaleI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate fi încetată.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.copiicustil.ro

Perioada de valabilitate a campaniei

05.12.2019-31.12.2020.