Transport şi retururi

Transport

Produsele noastre sunt livrate prin curier la adresa indicată de dvs. în cuprinsul comenzii. 

Livrarea se face în 2-5 zile lucrătoare de la primirea confirmării comenzii.  Livrarea este gratuită, indiferent de valoarea comenzii.

www.copiicustil.ro îşi rezervă dreptul de a modifca costul livrării unilateral, fără informarea prealabilă a clienţilor. Taxele de livrare se vor afişa pe site şi vor fi valabile de la momentul publicării pe site.

Important! Nu răspundem de întărzierile la livrare cauzate de firma de curierat. 

Dacă produsele sunt livrate la adresa dumneavoastră, curierii vor încerca să le livreze de două ori. După două încercări de livrare nereuşite comanda va fi returnată în magazinul nostru.

Verificaţi întotdeauna coletul cu atenţie iar dacă acesta prezintă semne de deteriorare refuzaţi primirea. 

Produsele sunt livrate exclusiv pe teritoriul României. 


Retururi 


Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, si sa returneze produsul/produsele în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina Clientului. Pentru exercitarea dreptului de retur Clientul va trebui să notifice în scris www.copiicustil.ro la adresa de email office@copiicustil.ro .

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 zile de la data acceptării returului de către www.copiicustil.ro.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate :

  • să aibă etichetele originale ale produsului/produselor
  • să nu fie purtate sau deteriorate
  • să nu prezinte urme de murdărie
  • să nu fie spălate
  • trebuie păstrată integritatea documentelor însoţitoare
  • coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur, formular ce trebuie completat cu toate informaţiile necesare.
  • Pot fi returnate doar produsele care îndeplinesc toate cerinţele pentru retur 

Formularul de retur, în formă tipărită, se livrează de către www.copiicustil.ro în colet odată cu livrarea produselor. Acesta trebuie completat la toate rubricile. În cazul în care aţi piedut formularul sau acesta s-a deteriorat, vă rugăm să solicitaţi www.copiicustil.ro la adresa office@copiicustil.ro trimiterea unui alt formular în format electronic. Acesta va trebui descărcat, printat, completat la toate rubricile şi ataşat coletului cu produsele pentru retur.


Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat şi nu prin intermediul Poştei Române.

Clientul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu returul vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client, iar cele cu livrarea noului produs vor fi suportate de catre comerciant. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult  30 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul bancar specificat în Formularul de Retur.

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte de fabricaţie, contactaţi într-un interval de 48 ore www.copiicustil.ro la adresa de email office@copiicustil.ro,  pentru a reclama această situaţie şi noi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau ca banii vor fi rambursati în cel mai scurt timp. Dacă produsul nu poate fi înlocuit din cauză că nu mai este disponibil în stoc, vor fi rambursaţi banii în cel mai scurt timp posibil în contul bancar specificat de către client. Cheltuielile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor sunt suportate de către www.copiicustil.ro