Abonare Newsletter 25%


Reguli abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti un cupon de reducere de 25% pentru  prima ta comandă indiferent de valoarea acestia.


Cuponul cu reducere de 25% poate fi folosit pentru 1 comandă per utilizator unic, în perioada comunicată de valabilitate. Reducerea este oferită prin introducerea codului cuponului comunicat prin email ulterior abonării la newsletter. 

Reducerea de 25% se aplică la valoarea totală a comenzii, indiferent de valoarea acesteia.

Cuponul de reducere poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, prin introducerea codului cuponului în căsuţa specială pentru cupoane şi acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Reducerea de 25% nu se aplică la produsele care deja au preţ redus şi fac parte din alte promotii, cum ar fi campanii de black friday, targ de Crăciun, reduceri de weekend, soldări, lichidări  de stoc sau oricare alte reduceri de preţ şi promoţii. 

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.


 Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile acestor reguli. Pentru  mai multe informatii despre protecţia datelor cu caracter personal vă rugăm sa consultati Politica de confidenţialitate.


În orice moment www.copiicustil și rezervă dreptul de a modifica datele și durata programului de abonare la newsletter . Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul