Transport şi retururi

Transport

Produsele noastre sunt livrate prin curier la adresa indicată de dvs. în cuprinsul comenzii. 

Livrarea se face în 3-5 zile lucrătoare de la primirea confirmării comenzii.  Termenul de livrare este unul estimativ şi depinde de programul de livrare oferit de către firma de curierat, condiţii meteo etc. 

Costul livrării este de 25 lei/colet livrare la domiciliu sau la serviciu şi este suportat de către Cumpărător.

www.copiicustil.ro îşi rezervă dreptul de a modifca costul livrării unilateral, fără informarea prealabilă a clienţilor. Taxele de livrare se vor afişa pe site şi vor fi valabile de la momentul publicării pe site.

Important! Nu răspundem de întărzierile la livrare cauzate de firma de curierat. 

Dacă produsele sunt livrate la adresa dumneavoastră, curierii vor încerca să le livreze de două ori. După două încercări de livrare nereuşite comanda va fi returnată în magazinul nostru.

Verificaţi întotdeauna coletul cu atenţie iar dacă acesta prezintă semne de deteriorare refuzaţi primirea.

 La livrare, aveţi dreptul să deschideţi coletul şi să verificaţi prodususul.  

Produsele sunt livrate exclusiv pe teritoriul României. 


Retururi 

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi sau plata unor taxe alte decât costurile de livrare şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina Clientului. Pentru exercitarea dreptului de retur Clientul va trebui să notifice în scris www.copiicustil.ro la adresa de email info@copiicustil.ro .

Rambursarea sumelor, mai putin taxele de livrare, se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către www.copiicustil.ro prin transfer bancar în contul bancar specificat de client în Formularul de Retur.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate :

  • să aibă etichetele originale ale produsului/produselor
  • să nu fie purtate sau deteriorate
  • să nu prezinte urme de murdărie
  • să nu fie spălate
  • trebuie păstrată integritatea documentelor însoţitoare
  • coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur, formular ce trebuie completat cu toate informaţiile necesare.
  • Pot fi returnate doar produsele care îndeplinesc toate cerinţele pentru retur 

Formularul de retur, în formă tipărită, se livrează de către www.copiicustil.ro în colet odată cu livrarea produselor. Acesta trebuie completat la toate rubricile. În cazul în care aţi piedut formularul sau acesta s-a deteriorat, vă rugăm să solicitaţi www.copiicustil.ro la adresa info@copiicustil.ro trimiterea unui alt formular în format electronic. Acesta va trebui descărcat, printat, completat la toate rubricile şi ataşat coletului cu produsele pentru retur.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat şi nu prin intermediul Poştei Române.

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu returul vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client, iar cele cu livrarea noului produs vor fi suportate de catre comerciant. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult  14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul bancar specificat de către cumpărător  în Formularul de Retur.

Dacă produsul  este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, îi vom reexpedia Cumpărătorului produsul, pe cheltuiala acestuia, fară a returna plata.

Dacă pentru achiziţia produselor s-a folosit un tip de reducere, aceasta nu va fi returnată.

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat contactaţi într-un interval de 72 ore www.copiicustil.ro la adresa de email info@copiicustil.ro,  pentru a reclama această situaţie şi noi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau că banii vor fi rambursaţi în cel mult 5 zile lucrătoare. Dacă produsul nu poate fi înlocuit din cauză că nu mai este disponibil în stoc, vor fi rambursaţi banii în cel mult 5 zile lucrătoare în contul bancar specificat de către cumpărător. Cheltuielile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor sunt suportate de către www.copiicustil.ro