Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achizitionaţi, apasaţi pe butonul Adaugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpăraturi, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achizitionaţi sau să renuntaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, actionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagina. Acest proces nu va va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informaţiile pentru plata sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi optiunea Completează o nouă adresă pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată din metodele de plată disponibile pe care o preferaţi şi folositi câmpul Comentarii comandă, care va permite să trimiteti eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile generale practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii Dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.